BIOME+ & ORMEDIC arckezelések

Olyan kezelések, melyek a lehető legtermészetesebb és bőrbarátabb hatóanyagok révén hidratálnak, nyugtatnak és táplálnak. Az IMAGE Biome+ és az IMAGE Ormedic termékcsaládjával végzett kezelések.

Bőrfeszesítő IMAGE kezelés

BIOME+ Classic Flash

Feszesítő, feltöltő, regeneráló kezelések

IMAGE BIOME+ Classic arckezelés

IMAGE Ormedic arckezelés

BIOME+ Classic Flash

Ez a klasszikus arckezelés az egyenetlen bőrtónusokaz célozza meg, segít visszaadni a harmatos, belülről ragyogó fényt, miközben támogatja a bőr létfontosságú mikrobiomját.
Alapos arclemosás egy kíméletes radírozás következik. Gránátalma enzim , olívamagpor és bambuszgolyócskák csiszolják le az elhalt hámsejteket és felfedik az új ragyogást. Ausztrál citrom kivonat, mely természetes alfa-hidroxisav forrás, segíti a bőr simaságát, frissességét, puhaságát.
Egy kényeztető arc- és dekoltázs masszázs követi, mely tovább hidratálja, táplálja a bőrt.
A Biome+ hidratáló hibrid olaj-szérumával fokozom a kezelés hatékonyságát, mely az egyenetlen bőrtónust célozza meg, segít újjáéleszteni a harmatos, belülről kapott ragyogást. Továbbá segít fokozni a bőr rugalmasságát és támogatja a puha, sima megjelenését, kisimítjs az egyenetlen bőrtónust, egészséges ragyogást ad a bőrnek, segít megkötni a vizet a bőrben, ezzel támogatja a nedvesség barriert.
Frissítő szemkörnyékápoló géllel ápolom a szem környéki területet, mely segít lehúzni a duzzanatot és csökkenti a szem alatti táskákat. A quinoa peptidekkel teli formula gyengéden simítja a bőrt, visszaadja a friss, kipihent megjelenést a szemkörnyéken.
Befejező krémként egy párnázó hidratáló krémet teszek fel, mely felhőszerű hidratálást biztosít és kisimítja a bőr textúráját , miközben minimalizálja a pórusok megjelenését, segíti a bőr nyugtatását, bezárni a nedvességét és javítja a rugalmasságát.

Végül egy ultrahidratáló, polipeptid formulával gazdagított bio avokádóolaj tartalmú ajakápolóval fejezem be a kezelést.

Bőrfeszesítő IMAGE kezelés
}

Kezelés ideje:

30 perc

Kezelések száma:

1 alkalom

Neked ajánlom, ha:

gyors felfrissülésre vágysz

IMAGE BIOME+ Classic arckezelés

Lemosást és radírozást követően kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs következik, majd egy felületmegújító pakolást viszek fel.

 

Amennyiben szükséges, tisztítom a bőröd. Ezután egy hialuronsavval és szkvalánnal gazdagított szérumot juttatok a bőrbe ultrahang segítségével. Végül egy antioxidánsokban, polifenolokban gazdag hidratáló krémmel zárom a rituálét. Ez a kezelés visszaadja bőröd ragyogását, miközben a bőrt védő nedvesség barriert helyezi előtérbe, mely a szárazság, stressz, fáradtság látható jelei elleni védelmi vonalként működik.
Feszesítő, feltöltő, regeneráló kezelések
}

Kezelés ideje:

90 perc

Kezelések száma:

1 alkalom vagy 4-6 alkalmas kúra

Neked ajánlom, ha:

hidratálásra, feszesítésre vágysz, de érzékeny a bőröd

IMAGE Ormedic arckezelés

Lemosást és radírozást követően kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs következik egy bio aloe vera alapú masszázs géllel, mely hidratálja, nyugtatja, frissíti a száraz, fakó, fáradt bőrt. Ezután ultrahanggal egy antioxidánsban gazdag bio szőlővíz és kakaduszilva tartalmú szérumot viszek be a bőrödbe. Egy E-vitaminnal, növényi antioxidánsokkal gazdagított krémmel, szemkörnyék- és ajakápolóval búcsúzom. Érzékeny, vízhiányos, fakó bőrre igazi felfrissülés.

}

Kezelés ideje:

90 perc

Kezelések száma:

1 alkalom

Neked ajánlom, ha:

hidratálásra, feltöltődésre vágysz – biohatóanyagokkal