Szeretettel várlak kozmetikámban Budapesten, a XIII. kerületben!

Szőlősi Szilvia Image Kozmetikus

Cím

1137 Budapest, Jászai Mari tér 6., félemelet

Telefon

+36304785867

Email

szolosiszilvia27@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva

Kedd: 15.00 – 20.00

Szerda: 10.00 – 18.00

Csütörtök: 15.00 – 20.00

Péntek: 10.00 – 18.00

Szombat: 10.00 – 14.00

Vasárnap: Zárva

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: villamos (2, 4, 6), busz (6, 9, 26, 91, 191, 291), troli (75, 76)

Parkolás a környező utcában (fizetős!)

Szőlősi Szilvia Szépségterápia

Etikett a kozmetikában

K
L
Nyitvatartás

A kozmetika nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfő: Zárva

Kedd: 14.00 - 20.00

Szerda: 9.00 - 15.00

Csütörtök: 14.00 - 20.00

Péntek: 10.00 - 18.00

Szombat: 10.00 - 14.00

Vasárnap: Zárva

K
L
Bejelentkezés

Bejelentkezni online, telefonon, messenger üzenetben tudsz. Utóbbi esetekben azonban vedd figyelembe, hogy a kezelések közben nem tudom felvenni a telefont és nem tudok üzenetekre válaszolni. Amint időm engedi visszahívlak és válaszolok Neked.

K
L
Lemondás / időpont módosítás

Amennyiben módosítani szeretnél az időpontodon vagy le szeretnéd mondani, azt legkésőbb 24 órával az időpontod előtt megteheted, ellenkező esetben kizárólag a lemondott kezelés árának átutalásával tudsz új időpontot foglalni.

K
L
Késés

Előfordul a városi forgatagban, hogy nem sikerül időben érkezni...

Mivel én is időhöz vagyok kötve a vendégek által, arra szeretnélek kérni, hogy amennyiben késel, kérlek jelezd, amint tudod. Amennyiben ez megoldható, igyekszem behozni az esetleges kisebb késéseket (5-10 perc), azonban előfordulhat, hogy ez nem lehetséges, ebben az esetben sajnos új időpontot kell egyeztetnünk.

Második késés alkalmától le nem mondott időpontnak minősül, új időpontot csak az elmulasztott kezelés árának átutalásával tudsz foglalni.

Kérlek tartsuk tiszteletben egymás idejét és ne vegyük el a lehetőséget más Vendégtől, aki szívesen jönne a kezelésre!

K
L
Titoktartás

A kezelések alatt elhangzott beszélgetések - legyen szó a bőrödről, annak állapotáról, vagy akár teljesen megánjellegű témáról - minden esetben köztünk maradnak.

K
L
Fizetés

A kezelés árát lehetőséged van készpénzzel, a Szőlősi Szilvia Szépségterápia által kiadott ajándékutalvánnyal és a helyszínen történő azonnali átutalással fizetni. Mivel az átutalás már azonnal megjelenik a számlán, így nem okoz bonyodalmat a több napos várakozás a ‘sikerült/nem sikerült’ státuszban, így ha ezt az opciót választod, kizárólag a helyszínen történő utalás lehetséges. A szalon elhagyása utáni átutalást, hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradást nem áll módomban elfogadni, továbbá a szolgáltatások árai nem alkuképesek. Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

K
L
Egészség

Igyekezzünk megőrizni egymás egészségét! Amennyiben fertőző betegséged van, kérlek a teljes gyógyulásig ne gyere a szalonba, hiszen kis térben vagyunk, nagyon közel egymáshoz.

Gyógyulásod után várlak vissza szeretettel!

K
L
Őszinteség

Bármilyen jellegű problémát nyugodtan jelezz! A bőröddel kapcsolatban ugyanúgy, mint a közérzeteddel.

Ha fázol, meleged van, szomjas vagy, mosdóba mennél, nyugodtan szólj kezelés közben is, hiszen így fogsz tudni maximálisan relaxáltan pihenni.

Amennyiben valamely kezelés során esetleg nem tetszett egy illat, textúra, mechanizmus, jelezd bátran, találunk rá megoldást.

Kérj tanácsot bizalommal az otthoni ápolásoddal kapcsolatban is, az általam javasolt termékek, tanácsok a bőröd javulását szolgálják, nem kötelezően teljesítendő “vedd meg azonnal” instrukciók.

K
L
Higiénia

Annak érdekében, hogy a szalon a megfelelő higiéniai elvárásokat tudja tartani, arra kérlek, hogy érkezéskor a kinti lábbelit a szalonban elhelyezett tiszta papucsra cseréld le, esernyőt, vizes, saras ruhaneműt a kozmetikai kezelőhelyiségen kívül hagyni szíveskedj!

Kisállatot a szalon területére hozni nem megengedett!

K
L
Személyes higiénia

Természetesen szőrtelenítéskor minden esetben gumikesztyűben dolgozom, intim gyantázáskor azonban a megfelelő higiénia érdekében kérlek vedd igénybe az ágyadon és a mosdóban is megtalálható intim törlőkendőt! Ha esetleg jobban érzed magad egy gyantázás előtti tusolástól, kérlek jelezd, a fürdőben megteheted.

K
L
Nyugalom, képi- és hangfelvételek

Tartózkodásod alatt kérlek igyekezz megőrizni az üzlet csendjét, nyugalmát.

Előzetes engedély nélkül a szalon kül-, és belterületén tilos bármilyen hang-, és képi anyagot rögzíteni. Szabálytalan magatartás esetén az illetőnek azonnal el kell hagynia az üzletet.

K
L
Hozhatok magammal házi kedvencet?

Imádom az állatokat, a szalonban viszont a higiéniai feltételeknek minden körülmények között szeretnék eleget tenni, így kérlek, a kisállatod hagyd otthon! Amikor ellátogatsz hozzám, szívesen veszem, ha mutatsz Róla képet, így kicsit olyan, mintha Ő is ott lenne velünk. 🥰

K
L
Reklamáció

Ha bármi panaszod van a kezelésre, kérem azt még távozás előtt jelezd nekem, mert távozás után már nem tudok reklamációt elfogadni.

A Szalon etikett  jelen verziója 2023. 06. 01.  napjától érvényes.

Köszönöm szépen, hogy a fenti előírások betartásával hozzájárulsz a zökkenőmentes és nyugodt munkához!

Szeretettel várlak: Szilvi